A táborban idén 38 tanuló vett részt. A délelőttökön folyó szakmai munka ebben az évben is a zenetanárok, Kéméndi Tamás, Umstätter Ervin, Ladócki Aranka és Keresztesi Sándor irányítása alatt zajlott.
A diákok képzettségüktől függően hat csoportban dolgoztak, és igen színvonalas darabokat tanultak.

A csütörtöki, szülőknek szóló hangversenyen egy közös számmal is megörvendeztették a közönséget. Az összes gyerek vastapsot érdemlően egyszerre muzsikált a színpadon.

A délutánok szabadabban teltek, hiszen a kemény munka után kirándulni indult a csapat. Ebben az évben Himesházán, Sombereken jártak, megismerkedtek a mohácsi uszodával és egész napos kiránduláson vehettek részt Abaligeten és Orfűn.

A hét csúcspontja a vasárnap délutáni Harmonikagála volt, melyen a gyerekek mellett fellépett a Saarer Volkstanzgruppe és a Csillag Születikből, valamint az X-Faktorból ismertté vált Szabó Ádám, aki fergeteges harmonikajátékával azonnal belopta magát a gyerekek és a közönség szívébe.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázata nélkül a programot nem tudtuk volna ilyen színvonalasan lebonyolítani. Köszönjük továbbá mindazok figyelmét, akik megtiszteltek bennünket ezen a héten, találkozzunk a következő rendezvényen is!


  

  

 

A táborban készült fotókat az alábbi linken találják: 

>> IV. Harmonikatábor <<